Cookie- och Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Vi tar ditt personuppgiftsskydd på stort allvar och eftersträvar en öppen och rättvis behandling av informationen enligt gällande regler.

Vår ansvarighet omfattar att hantera de personuppgifter vi samlar in från dig och vi förbehåller oss rätten att uppdatera vår integritetspolicy när det behövs. Eventuella förändringar träder omedelbart i kraft.

Här kommer vi att beskriva vår praxis för hantering av dina personuppgifter på denna webbplats. Om du har några frågor eller funderingar om vår cookie- och sekretesspolicy är du välkommen att kontakta oss på kontakt@casino-utan-svensk-licens.ltd när som helst.

Vi kan behandla följande uppgifter om dig:

Syfte och rättslig grund för behandling

Vi hanterar dina personuppgifter med följande mål:

När du navigerar på vår webbplats, insamlar vi information om dig. Vi informerar dig direkt vid ditt första besök på vår sida om att användning av webbplatsen innebär insamling av personuppgifter från dig.

De uppgifter vi samlar in grundar sig på ditt beteende på webbplatsen, till exempel vilka sidor du besöker, när och hur länge du stannar, samt din IP-adress. Anledningen till att vi samlar in IP-adresser är för att övervaka eventuella avvikelser i trafikmönster. Detta är viktigt för att skydda webbplatsen från hackerattacker. Dessutom kan vi blockera besökare vars IP-adresser är belägna i områden med begränsningar för spelaktiviteter.

Vi hanterar endast dina personuppgifter i den omfattning som behövs för att uppnå de syften som nämns ovan.

Behandlingen av dina uppgifter grundas på följande:

Var dina personuppgifter kommer från

Dina personuppgifter samlas in när du engagerar dig med oss, antingen genom direkt besök på denna webbplats eller indirekt.

När du exempelvis registrerar dig på vår webbplats eller besöker vår Facebook-sida, innebär det en interaktion med oss. Detta kan resultera i riktade marknadsföringsannonser, där all data hämtas från den insamlade informationen.

I händelse av att du har interagerat med vårt varumärke på Facebook, agerar Facebook som en mellanhand mellan dig (som den registrerade) och oss, då vi erhåller informationen genom deras plattform.

Facebook tillhandahåller inte personligt identifierbar information när vi använder deras plattform förutom de specifika typerna av personuppgifter som tidigare beskrivits, såvida du inte aktivt har engagerat dig med vårt varumärke på Facebook.

Affärspartners

Överföring

Om du ger ditt klara godkännande eller om det behövs för att tillgodose ett legitimt intresse, till exempel för myndigheter i enlighet med gällande lagstiftning, kan vi vidarebefordra dina uppgifter till tredje part.

Databehandlare

Dina uppgifter kan potentiellt skickas till länder utanför EU/EES, vilket kallas tredjeland. Enligt EU-kommissionen betraktas organisationer i USA som är kopplade till Privacy Shield-avtalet som säkra för behandling av personuppgifter.

Följande organisationer baserade i USA tar emot dataöverföringar enligt Privacy Shield-avtalet:

Radering

Personuppgifter sparas bara så länge de behövs för att uppfylla deras syfte, om inte lagen kräver annat. Specifikt, bokföringslagstiftningen föreskriver att bokföringsregister ska lagras i fem år, plus innevarande år.

Loggfiler, som inkluderar IP-adresser, bevaras i fem år innan de tas bort. Google Analytics-information sparas i 26 månader innan den raderas.

Dina rättigheter

För att utnyttja de nedan angivna rättigheterna, måste du ta kontakt med oss via de kontaktuppgifter som anges längre upp på denna sida.

Cookiepolicy

Vi har rätt att uppdatera våra kakor och integritetspolicy när som helst. Dessa uppdateringar kommer att publiceras här och gäller omedelbart.

Vad är cookies?

Denna hemsida använder kakor. Kakor utgörs av små textfiler som sparas på din dator, telefon, surfplatta eller liknande enhet för att känna igen enheten, komma ihåg inställningar, skapa statistik och rikta annonser. Kakor kan innehålla text, siffror eller datum, men de lagrar inga personuppgifter och är fria från skadlig kod, såsom virus.

Vi och följande databehandlare har tillgång till den sparade informationen:

Meta Platforms Inc.

Google LLC

Genom att använda vår hemsida samtycker du till användningen av kakor, inklusive tredjepartskakor. Det är dock alltid möjligt att när som helst radera eller blockera kakor.

På denna sidas nederkant kan du se vilka kakor som lagras på din dator, mobiltelefon, surfplatta eller annan enhet när du använder vår hemsida. Om du tar bort eller blockerar kakor kan annonser bli mindre relevanta och visas oftare. Dessutom kan webbplatsens funktionalitet påverkas och viss information kan bli otillgänglig.

Kakor sparas även i loggfiler som samlas in från hemsidans användare. Loggfiler genereras från alla webbplatser, och denna hemsida är inget undantag.

Loggfiler innehåller följande översikt:

  1. Besökta sidor på webbplatsen
  2. Tidpunkten för besöken
  3. Källan till sidorna (IP-adress samlas in)

Med den insamlade loggfildatan kan vi endast se vilken stad du besöker webbplatsen ifrån, inte din exakta geografiska plats. Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, inklusive din IP-adress, finns i vår integritetspolicy.

Loggfiler används både för att övervaka trafiken på webbplatsen och som en säkerhetsåtgärd. En anledning till att vi samlar in IP-adresser är för att förebygga attacker från hackare. Om vi i loggfiler upptäcker ett ovanligt mönster av trafik kan det indikera ett försök till attack från hackare.

Genom att övervaka användarnas plats via IP-adresser kan vi bättre skydda oss mot liknande attacker. Loggfiler, inklusive IP-adresser, sparas i fem år innan de raderas.

Vad använder vi cookies för?

Vi utnyttjar cookies för flera syften, inklusive att förbättra vår marknadsföring och din användarupplevelse samt att säkra och förhöja funktionaliteten på våra webbplatser. En del av den data vi inhämtar genom cookies används för att analysera hur våra användare agerar på sajten.

Genom cookies kan vi få en överblick över vilka enheter som används för att besöka sajten, vilka sidor som besöks, vilka marknadsföringskanaler som genererar trafik och hur länge användare stannar på sajten.

Klick på annonser eller affiliatelänkar registreras också och tas med i vår analys av webbplatsen. Vi använder denna information för att förbättra vår egen marknadsföring och för att optimera användarupplevelsen och sajtens prestanda.

Cookies bidrar även till att göra webbplatsen mer användbar för våra besökare. Genom att använda cookies minskas mängden data som behöver laddas ned vid varje besök och sajten kan komma ihåg användarpreferenser. Detta förbättrar användarupplevelsen, hastigheten på sidornas inläsning och sajtens svarstid. Genom att använda cookies kan vi löpande anpassa sajten för att bättre passa användarnas behov utifrån deras beteende.

Utöver oss kan även vissa tredjeparter placera cookies på din hårddisk när du använder sajten. Mer information om dessa tredjeparter finns under avsnittet ”Tredjeparter som placerar cookies”.

Vilka cookies använder vi?

På botten av denna sida finns en sammanställning av kakor som sparas på din hårddisk, mobil eller surfplatta när du använder vår webbplats. I nästa avsnitt kommer vi att utforska användningen av olika kategorier av kakor.

Heat maps

Periodvis utnyttjas Heat maps på webbplatsen för att illustrera användarnas navigationsmönster. Dessa uppgifter kommer att sparas och bevaras.

En värmekarta utgör ett specifikt instrument för att kartlägga användarnas rörelsemönster på webbplatsen. Detta insiktsfulla verktyg är värdefullt för att optimera vår webbplats och dess design.

Cookies som används för analys

Programmen ”Google Analytics” och ”Matomo” används på webbplatsen för att analysera varifrån besökarna kommer geografiskt. Detta kan fastställas genom deras IP-adresser.

Genom att veta användarnas geografiska plats kan vi identifiera vilken stad de ansluter till webbplatsen från. Detta är viktigt för att säkerställa att bara användare som inte begränsas av lokala spelrelaterade lagar får tillgång till webbplatsen.

Ytterligare information samlas in om användarnas besök, såsom antal besök, hur länge de stannar på webbplatsen och vilka sidor de besöker.

Dessa uppgifter hjälper oss att segmentera användarna utifrån demografiska och geografiska faktorer, vilket ger oss möjlighet att förstå och anpassa online-annonser till vår målgrupp.

Riktad reklam

När du surfar på denna webbplats, sparas kakor på din dator, mobiltelefon eller surfplatta för att se till att onlineannonser kan anpassas för att vara särskilt relevanta för dig när du använder sociala medier såsom Facebook och Instagram och när du besöker andra webbplatser. Detta kan även innebära att du visas bannerannonser från oss när du surfar på andra platser.

Den riktade marknadsföringsaktiviteten avslutas automatiskt efter högst 180 dagar sedan ditt senaste besök på webbplatsen. Du kan också undvika riktade annonser genom att ta bort eller blockera kakor.

Tredje parter som lämnar cookies

På sajten kan du möta olika externa tillägg, såsom inbäddade videoklipp från Youtube eller liknande funktioner.

Dessa tillägg kan placera en cookie på din hårddisk, mobiltelefon eller surfplatta. Denna typ av cookies härstammar från tredjepartstjänster på sajten. Exempel på vanliga tredjepartscookies inkluderar:

Hur länge lagrar vi användarinformation?

Information om besökarnas aktivitet på webbplatsen sparas i upp till 26 månader med hjälp av Google Analytics.

Om en besökare återvänder till webbplatsen inom 26 månader börjar lagringstiden om och fortsätter sedan i ytterligare 26 månader från det tillfället. Detta kallas även för ”datalagring”. Insamlingen av data följer Googles riktlinjer och innehåller ingen personlig information om användarna.

 

Syftet med att samla in och lagra data under upp till 26 månader är att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att spara Google Analytics-data under denna period kan vi skapa årlig statistik över webbplatsens utveckling och jämförbar data över tid samt mäta trafiken på webbplatsen.

Användare som har interagerat med eller besökt webbplatsen via Facebook-marknadsföring kommer att sparas i en Facebook Pixel i upp till 180 dagar, i enlighet med Facebooks riktlinjer. All data anonymiseras av Facebook.

Syftet med Facebook Pixel är att skräddarsy annonser och marknadsföring från webbplatsen via Facebook för att visa annonser som är relevanta för användarnas intressen och behov.

Hur kan jag undvika cookies?

Om du inte vill spara kakor på din enhet, oavsett om det är en dator, mobil eller surfplatta, har du möjlighet att ta bort dem närhelst du önskar. Detta är en enkel åtgärd som inte tar mycket tid i anspråk.

En guide för att ta bort kakor finns tillgänglig här: https://www.digitaltrends.com/computing/how-to-delete-cookies/

För att undvika att din enhet sparar kakor medan du surfar på nätet, kan du välja att antingen blockera alla kakor eller få en varning varje gång din enhet försöker spara en kaka.

För att lära dig hur du ändrar inställningarna i din webbläsare för att blockera kakor, besök följande länk: https://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Kontaktinformation

Om du har några klagomål eller frågor angående användningen av cookies, personuppgifter eller annan information om ditt beteende på webbplatsen, är du välkommen att kontakta oss via e-post. Vi tar alla frågor på allvar och strävar efter att besvara dem så snabbt som möjligt.

För mer information om CUSL:s arbetsmetoder kan du läsa mer om oss här.